elifdedim Kızlar aranızda ortopedi doktoru var mı ya da kan testinden anlayabilecek hemşire falan var mı
endoplazmikretikulumiste elifdedim elifdedim crp ve ortopedi alakasını merak ettim . Birde iltihaplı eklem hastalığınız filan mı var ? Geçmiş olsun
Bade38 elifdedim https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek direkt linkler altındaki linkin sonunda yazan kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz
Bade38 elifdedim Vücudunuzda aktif bir iltihap var yazıyor chatgbt de chatgbt atın herşeyi cevaplıyor doktor kadar değil ama en azından bilgi sunuyor
elifdedim Bade38 onu yaptım da bi de bilir kişiler varsa onlara sorayım dedim için rahat etsin diye 😇♥️
birhemsireanne Şikayetiniz ne bilmiyorum ama sedim ve crp yüksekliği enfeksiyona bağlı yükselmiştir ama çok ciddi bir yükseklik değil
elifdedim birhemsireanne ya çok teşekkür ederim şikayetimiz şiddetli üst bacak ağrısıyla gittik Allah korusun acaba kemikte tümör falan mı var diye endişelendik siz hemşiresiniz dimi
elifdedim endoplazmikretikulumiste benim değil 3.5 yaşındaki kızımın bacak ağrısı var ama eklem falanda değil direkt üst bacakları ağrıyo gripten sonra falan vücut öyle tepki verirmiş iltihap varsa yani umarım sadece enfeksiyonla alakalı bi şeydir de ekstra bi şey çıkmaz