esrahzl Cici bebe aldim evde yapmak mı yoksa bunlardan bir zarar gelir mi mesela zeytinygalari var bizm yediğimiz zeytinyağından olmaz mı yada pirinç unu yulaf unu daha bir sürü şey hersey doğal adı altında ama bazen maddi güç olmuyor
organikirmik esrahzl cici bebe full şeker dolu. Hazır alacaksanız da og gibi markaların katkısız olanlarından alın. Zeytinyağında düşük asiditeyi ek gıdanın başında önemsedim ben midesini yakmasın diye ama sonrasında standart bizim yağlardan devam ettim.
Usnac1995 esrahzl Bebek kaç aylık. Daha bismillah yeni ek gıdaya geçiyorsa, aklınıza cici bebe mi geldi 🥲 Asla vermeyin
Kitsu Cici bebe çok zararlı en azından belirli bir yaşa kadar paketli gıdalardan uzak durun. Evde yapmak çok basit ben evde yaptım hep
Kitsu esrahzl rondodan çekip üzerine kakao muz biraz sut ekleyin kendiniz tüketin çok güzel oluyor 😅 Ben her defasında başka tarife bakıyorum hepsi aynı internetten. En son biraz keçi boynuzu pekmezi de eklemiştim. Evde un tereyağ yumurta varsa hemen yapabilirsiniz. Kurabiye kavanozunda bir haftaya kadar da dayanıyor
esrahzl Usnac1995 yani herseyi tattı ve yiyen bir bebek doğal olanlar aşırı pahalı evet aklıma o geldi yıllardır o var bulunduğum yer çok küçük
begonvil00 Ben her dakka evde kendim yapamıyorum malesef. Hipp markasının bebe bisküvisini alıyorum en azından cici bebeden temiz ve şeker bombası değil gerçekten cici bebeyi de tattım aşırı şekerli o
Usnac1995 esrahzl Boşverin onları bence. En güzeli normal sebze meyve vermek. Pirinç unuyla, yulafla, irmikle vs meyveli şeyler yapabilirsiniz. Havuçla patatesle katı kıvamlı çorba yapabilirsiniz Paketli şeylerden kaçınmaya çalışın ❤️