efl12 bulut0 benim bir hafta yoğun bakımda kaldı bebeğim çıkarken senin bebeğin 70 cc ile doyuyor demişti ebe ama ondan sonra hiç sağmadım bebekten bebeğe değişir bence
elaece2508 bulut0 bende ikizlerime 90 cc veriyorum hemde emziriyorum mamanın üzerinde yazıyor zaten her hafta günde kaç defa kaç cc içecekleri tabi bazen az bazen fazlada içebiliyorlar
oguz13 bulut0 bebeğin iştahına göre değişiyor sanırım benim ki 2aylık oldu 140cc süt içiyor 2saatte bir umarım sizin ki bu kadar iştahlı değildir mafoluyorum emziricem sağım yapıcam diye
berkuss Bence bebekten bebege degisiyor ben bebegimi hem emziriyorum hem sagdigim sutu veriyorum 130 cc ictigi oldu yani 130cc +25 dk emzirme 19 gunluk
Annemkuzum12 berkuss acayip fazla degil mi ya 19 gunluk bebek icin benim bebegim 5 aylik 150 cc anca iciyor 4 saattee
yigitalp19 Sizinki ne kadar içiyor mesela hazırladığınjz kadarınj bitirip ağlıyorsa bi cc daha fazla yapın normalde 120 cc de içer 90 cc de. Bunu ancak siz daha iyi bilirsiniz bebeğinizin midesi gün geçtikçe büyüyor💕
busraufukilbilge Annemkuzum12 benimde 3 ay 11 gunluk , gunduzleri 120 cc iciyor 3 saatt araliklariyla , son yatmadan 150 cc iciyior bir tek
hasrettecas bulut0 ilk 5 ah anne sütü aldı sonra meme reddi memeyi tutmama derken süt azaldı sağıp vermeye çalıştım o zamanlar mama takviye ettim süt az diye mamayı kabul etmiyordu zaten zorla zorla veriyordum sağımı da bıraktım sütüm bitti mamayı hala zorla 120 ötesi yok ek gıda çoğunlukla