gulsahk0 Merhaba bebeğim 4 aylık oldu demir damlası başlamamız gerekiyor fakat bu devletin verdiği nedense çok içime sinmiyor o yüzden henüz kullanmaya başlamadık önereceğiniz temiz içerikli demir damlası var mıdır sizler ne kullanıyorsunuz?
zencefillikurabiyeadam gulsahk0 doktorum myiron önerdi onu kullanıyorum pek kullanan yok buralarda 😂 bir yan etki görmedim ben
Gokturkmom Noname987 oğlum tadına bayılıyordu aylardır kullanıyoruz ama hiç bir etki yapmamış çok düşük çıktı değeri şuan şurup kullanıyoruz 😔
iremm58 gulsahk0 yok hayır doktorum 2 markadan bahsetmişti temiz içerik olarak biri bestirondu kabızlık yapmadı tadınıda sevdi
Noname987 Gokturkmom et yiyor mu ? Benim de oğlum 2 yaşında hiç kesmeden kullandık yine de düşük çıktı demir deposu et ürünleri yemesi gerekiyor dedi doktor ama oğlum yemiyor, o yüzden damlanın sayısını artırdık. Sanırım sadece ilaç ya da damlalarla desteklemek yetmiyor 🥲
balmelinam gulsahk0 sidefer damla kullaniyoruz memnunuz kizim tadini da cok seviyor onu icecegi zaman heyecanlaniyor 🥰