egee Burada benim dışımda bütün anneler uyuyor ege dışındada bütün bebekler uyuyor galibaa huniyi takmama çok az kaldı. Çipil Çipil bakınıyo ısrarla gülücükler atıyo 2aylık daha. Uyumuyorrrr
egee deletedmom211 ay battaniyeye koyup sallayalım dedik babasıyla ağladı😑 kabullendim şimdi uyumamasını babasına sen uyu dedim biz salonda takılıoz çipil çipil😌
sebnem Bende yavrucağımı doyurdum 1 saate yakındır uyuyor foruma bakim biraz dedim valla 3. aydan sonra düzene girdi bizim uykumuz o çipil çipil gözler ne tatlı ama dimi :)benim kızımda 3-4 den aşağı uyumuyordu çok şükür gece uykusu oluyor artık biraz daha sabır güzel anne 😊
egee sebnem çoook tatlı çook😍 zaten baktım uyumuyo uğraştım bi saaten fazla sonra sevmeye başladım iyice açtım uykusunu mıncıklarken😂
egee Zinnire kucakta ayakta gezerek belli bi kilodan sonra uyutmak çok zor ya benim kollar şimdiden 15 dk dayanabiliyo maksimum
egee [bilinmeyen] bizimkide 40 çıkana kadar çok iyiydi 40 çıktı bişeyler oldu 🙈 büyüdüm zannetti heralde büyük insan kadar uyumaya çalışıyo🙈😂