elfkaya Kızlar bebeğim 4 aylık emerken birden bağırıp ağlıyor hafif bir ağlama değil çok ağlıyor anlamıyorum neden burnu tıkalı diye düşündüm ama ses gelir nefes alamadığında gaz olsa gaz dönemi geçmiştr diyorum ne olabilir
talhamamy elfkaya burnu tıkalı olsa anlarsınız diye düşünüyorum. Emmek istemeyebilir atak olabilir meme reddi
sarikavun elfkaya meme ve uyku reddine benziyor. 4. Ay tam zamani zaten. Benimki de agliyodu kaldirip omzumda pispislayip diger memeye geciriyorum oyle oyle uyuyo. Hatta o zamandan kalma kendi ninnisi var🤣emerken uykuya gecmeden bikac dakka once memede inler soylenir gibi sesler cokariyo sonra da uyuyo🤣 cok agliuosa memeyi birakip biraz pispislayip rahatlatip oyle devam edin elfkaya
evrenssmom Benim bebeğim burnu tıkaşı olunca kafasını geriye doğru itip öyle ağlıyor sizde de varsa bu belki burun tıkanıklığından olabilir
elfkaya sarikavun aynı benimki de uykuya dalmaya yakın kendi kendine eeee yada hafif inler gibi ses çıkarıp öyle dalıyor
elfkaya SheDoesntCare ama benm bebeğim hep böyle bazen haftada bir kez tek yapar bazen iki gün üst üste yapar uzun süre yapmadığı çok oluyor