Sumars19 Kızlar bebeğim 5 aylık 3 buçuk aya kadar gece uykusu vardı emip geri uyurdu 3 4 kez emmeye kalkardı şimdi asla uyumuyor emince tamamen uykusu açılıyor öyle olan var mi ne yapmam gerekiyor gece emip uyuması için sık sık uyanır oldu
Ugurcan0123 Sumars19 benim oğlumda gece sık sık kalkıyor ve emziriyorum dakikalarca hiç böyle sorunum olmadı benim
Meldaa Benım oğlum 13 aylık düşünün ben doğdu doğalı gece uykusu bılmıyorum gündüz deseniz 1-1,5 saat en fazla uykusu ben aylardır dusunun uyku yüzüne hasret kaldım her gece oturup ağlıyorum o dereceye geldım
Alyosunannesi Meldaa artık benimde sinirim bozuluyor cnm 1 yaş girdik kaç aydır surekli uyaniyor gece ve ayagmda salliyorum saatlerce artik yeter 2 saat uyu arrik.diyorum csvremdeki bebeklrre bakyrm kesintisiz uyuyorlar bnm ki günduz bile 1 defa 1 saat uyuyor ancak deliricem artik uykusuzluj bni germeye basladi sinirli olmaua basladim ne yapicam bilmyrm doktora soyledim ee diyo bebek bu annesi blyrm bebek oldgunu ama acba bi derdimi var die dusunuyrm bazen
Elif-ecre Ooffff of. Çok şey yazmak söylemek istiyorum da rabbimin gücüne gider diye korkuyorum😞😞😞 topuklarım yanıyor şu anda gece boyu sallamaktan. Salladığıma rağmen azcık uyumuş olaydı yine değerdi. Yok yok yok. Tükendim ben. Sırtım boynum belim bacağım ayağım....
bensukus19 Elif-ecre beni anlatmışsın bu gece sadece yarım saat normal yattim kolda ve ayakta diğer saatler her erim tutulmuş şekilde
Elif-ecre bensukus19 valla ben de bi ara artık deli olunca bıraktım ama çok değil tabi ağlamasına hemen geri aldım 🤦🏻♀️🤦🏻♀️