Kevserakb Ya kızlar eğitime başladık aparat aldık 3 tane ama pipisi hep dışarıya bakıyor çiş yapınca üzerime geliyor o da korkuyor girmek istemiyor ya ne yapacağım zorla oturtuyorum zaten eğitime başladık ama şimdi iyice soğudu oturmuyor ya
Omeraslan Kevserakb hafif poposunu aparatın üzerine doğru oturtun. Pipi ucu aşağı doğru bakar. Bir de önü yüksek klozet kapakları var biz ondan kullanıyoruz.
nursemom05_ Kevserakb kendisine gösterin o indirsin. Yoksa banyo üstünüz her yer batıyor. Maalesef erkek çocuk sorunsalı bu 😂
Kevserakb Omeraslan ondan aldım popom acıyor dedi sonra bizde ikili kapak var ya ebeveyn ve çoçuk için olan ondan aldık yumuşak olur diye
Antalya0703 Omeraslan hangisinden aldınız acaba oğlum için eğitici klozet almam gerektiğini söyledi öğretmene Pilsan ve dolu markalara baktım Yorumlarda dışarı cıs çıktığını söyleyenler var emin olamıyorum pahalı da ürünler alıp memnun kalmamakta korkuyorum ama üç yaşında artık tuvaletini kendi yapsın istiyorum
sebax45 Kevserakb 2 önerim var lazımlık birinci önerim kesinlikle düzgün oturursa dışarı çıkmıyor. İkinci önerim ise klozete ters oturtmak. Siz yine de tutun klozete ters oturtun. O zamanda taşmıyor.
Kevserakb sebax45 bacakları açmam mı lazım nasıl yapabilirim lazımlığa alışsın istemedim ama ters oturursam da değişik anlar zorlar bizi😆
sebax45 Kevserakb valla ben lazımlığa alıştırdığım için çok memnunum bazen gittiğimiz yerlerde tuvaletler leş gibi oluyor ya da karanlık farklı olunca çocuk oturmak istemiyor korkuyor. Böyle korkmasına gerek kalmıyor. Ters oturtmak bildiğiniz ters şekilde oturacak bacaklarının üstüne oturmuş olacak. Yüzü sifona dönük olacak. Bacakları iyice açıldığı için aşağı doğru gidiyor çiş ve kakayı da bacaklar açıkken rahat yapıyorlar.
Antalya0703 Omeraslan adaptör aldım ama 2kez oturdu istemedi rahat edemedi galiba öğretmenide klozet olandan alın dedi araştırıyorum bakalım