hamcokelek33 Arkadaşlar arabamızı satılığa koyduk allah izin verirse model yükseltmek için. Bugün biri aradı, katılımevimle alacağız sıkıntı olur mu sizin için dedi. Sistem nasıl oluyor? Para vs bizim tarafımıza nasıl geçiyor bilen var mı?
ersuras hamcokelek33 yani katılım evı sıze ucretını atıyor bıldıgım kadarıyla ama notere gittikten sonra atılıcak denılırse bı rısk sanki buna gırişmezdim ha önceden atın parayı verelim diyin ki normalı o bence tam araştırın öyle kalkışın derim katılım evı ıle görüsün
Deletedmom_897 hamcokelek33 Üstte kalsın satışı için bilgim yok abim aldi ama katilim evi parayı abime verdi o şekilde alim oldu .
Yusaydef hamcokelek33 arabayı noterde devrediyorsunuz 2 3 saat içinde hesaba para geçiyor hiç kuşkunuz olmasın güvenli
Yusaydef hamcokelek33 BDDK tarafından denetlenen bi kurum satmak zorunda değilsiniz para size geçtikten sonra zaten sizlik bişe olmuyor
hamcokelek33 hira0502 evet ama para tam olarak ne zaman geçiyor hesabımıza çünkü çoğu kişi iki üç saatte geçiyor vs demiş
Aryamlinamom hamcokelek33 dün bizim araç satışımız oldu bu şekil,bana da hiç guvenli gelmemişti ama para hesaba yattı 2_3saat içinde yarısını da alıcı vermişti
Nacafa hamcokelek33 genelde satış işlemi öğlen saatlerinde yapılıp para gün sonunda hesaba geçiyor. Bu tarz firmaların sistemi bu şekilde
Aryamlinamom hamcokelek33 sanırım yokmuş yani bize gün içinde 18.00a yatar hesaba demislerdi ,o yüzden bende tedirgin olmuştum Ama bir sorun olmadı