Kızlar merhaba, bir oğlum var. 3 yaş 3 aylık. Bu aralar çok zorluyor. Sürekli hareket halinde hopluyor zıplıyor koşuyor, durdurak bilmiyor. Apartmandayız kendi evimiz ama ben bile rahatsız olırken sesten komşular nasıl olmasın. Enerjisini atamıyor çocuk diyorum sürekli oyun alanına gideriz, parka gideriz. Çarşıya çıkarız yürütürüm. Ama yinede bitmiyor enerjisi. Bu aralar öğle uykusu yapmak istemiyor ama uyumayıncada akşam üstü koltukta uyukluyor. Yemek seçmesi sürekli sıkıntı. Söz dinlemiyor bu aralar. Daha önce bi kural koyduğumuz zaman yapardı. Ama babası da problem. Sevmediği bir yemeği alıştırmaya çalışıyorum tükür oğlum der. Bu sefer ben çıkmaza giriyorum. Akşamları yorgunum diyor ağlatma ne istiyorsa yap der. Bazen eşimi oğlum darlayınca bağırıyor. Anlatıyorum eşimede, bak farklı fikirlerde olmamalıyız, çocugu çelişkiye düşürmeyelim, sonra aklı karışacak istediğini yapacak diye. Ama nafile. Oğluma zaten laf söylemeye gelmiyor. Birşeye hayır dediğimde ağlıyor ama öyle böyle değil. Evi yıkıyor bağırışlarıyla. Bende bu konuda eşime suç buluyorum, bu hale sen getiriyorsun diye. Kızlar kısacası ben durumumun zorluğunun fatkındayım. Sizinde çocuktan dolayı bu tarz sıkıntılarınız var mı? Varsa bu durumlar nasıl düzelecek? Neler yaptınız? Yapıyorsunuz? Artık özellikle şu ağlama durumuna çözüm bulmalıyız. Eskiden böyle değildi.