isil01 Bebeğim 14 günlük ilk gün sütüm gelmeyince 2.gün mamaya başladm..sütümüde sağıyorum 10 cc kadar çıkıyor ama bebek memeyi istemiyor ağlıyor, biberona alıştı galiba,ne yapmalıyım kızlar..
Ebrupolat_ isil01 keşke ilk şırıngayla verseydiniz uykusu arasında emzir önce biberonu ver ağzına sonra çek kendini ver
ozge_gokce isil01 silikon göğüs ucu alarak alıştırabilirsin belki,hem böylelikle sütünde artar inşallah
Nurhiram isil01 bence kesinlikle pes etmeyin benim kızımda ilk mamayla beslendi ben 15 gün direndim sonunda pes etti şuan biberon almıyor kesinlikle
Beliz55 isil01 zor bi süreç seni bekliyor canm çünkü benim kızımda emmedi sezaryanliyim bende 1 aylik oldu şimdi emiyo ama cok uğrastım silikon meme ucuyla alıştırdım
isil01 ozge_gokce silikon meme ucuda denedim mamanın yarısını heba ediyordu bıraktım..ağlasada memeye dayamam gerek sanırım ama kıyamıyorum
Ebrupolat_ isil01 Evet anne sütü çok önemli canım biliyorum ağlamasına dayanamazsın için titrer ama yapmak zorundasın nereye kadar biberonla vericeksin emmedikçe sütünde gidicek bekle biraz acıkınca mama verme yarım saat bekle o zaman illaki seni emicek sakın pes etme
ozge_gokce isil01 onun iyiliği için yapacaksın sonuçta anne sütü kadar faydalı hiçbir besin kaynağı yok böyle düşünerek dayanman daha kolay olur canım. Her şey bebeklerimiz için çünkü biz anneyiz..
isil01 Nurhiram sadece memeye dayayıp almasını mı beklemeliyim, mama vermeden..çok ağlıyor ve mememi hissettiği anda başını geriye atıyor