Kvsr07 Emind benim kızım 6 ay15 günlük en son 15 gün önce falan bakıldı 8750 idi boyu 73cm 2100 dogdu. bi tane dişimiz var ikinciside bugün yarın patlamak üzere ek gıdaya geçtik. Muhallebi çorba falan yiyor.
Mom9 Emind 9000gr 72 cm.tadım yapıyoruz bu ay gelecek ay öğünlere başlayacağım :) inek sütü alerjisi çıktı tadımlar da o yüzden 8.aya kadar keçi sütünden peynir yoğurt yapıcam
Miran_turkan90 Biz 28 i doktor koturolumuz var o zaman kilomuzu bakıcaz bebeyiniz kac kilo doğdu? Benim oglum 2.500 dogdu 4 ayinda 6 kiloydu doktor normal soyledi. Şimdi oglum dişmi cıkarıyor anlamdi her weyi agzina göturyor ağzının suyuda durmyo
Emind Miran_turkan90 3.50 doğdu bizimde sürekli ağzının suyu akıyo iki tane Altan dişimiz çıktı ama geçmedi daha
Miran_turkan90 Emind ay cok guzel insallah bizimkide cikarir normalde cok sakin rahat bebek ama bu ay cok huysuzlaşdı.
Emind Miran_turkan90 inş canım çıkarır benimkide sakin bir bebek çok şükür ama diş çıkardığı zaman benimkide çok huysuzlaşmıştı çıkınca bi nebze rahatladı ama bugünlerde yine huysuz üstlerdende gelicek heralde