meliketekinn uykuyusevmeyenbebe kesin testlerde sıkıntı var kesin çözüm olan kan testine bakın pazartesi günü 🙂
Atlasinannesi_ uykuyusevmeyenbebe testinizde bişey çıkmamış gözünüz aydın ☺️ çocuklar anlıyorlar biz gerildiğimizde birazcıkta biz gerelim diyorlar bence aynı durum bizdede oluyor bişey olunca gece başımı bekliyor 😆
uykuyusevmeyenbebe Atlasinannesi_ çok şükür 😌 dün gece tekrar anladım ki ikinci çocuk için kesinlikle hazır değilim ☺️ kızım sağolsun gece canıma okudu
[silindi] uykuyusevmeyenbebe Hâlâ regl gelmediyse pazartesi kesin kan ver bari 😅 bu ne yaman çelişki böyle
uykuyusevmeyenbebe [silindi] @meliketekinn dünden beri ağrılı kanamam vardı sanırım ben regl oldum hanımlar 😌
meliketekinn uykuyusevmeyenbebe bence baktırmakta fayda var derim ama tercih sizin Allah göstermesin düşükse bile içinizde parça kalmasın garanti olsun
uykuyusevmeyenbebe [silindi] @meliketekinn yarına randevu aldım bakalım gideceğim 2 defa büyük parça düştü şu süreçte
birbeyazoglanbirkarakiz uykuyusevmeyenbebe A-aa neden olur ki acaba doktora görünün bir an önce bence 🙏🏻🌸
katara uykuyusevmeyenbebe Karın ağrııs ve kanama varsa düşükte olabilir bebek ihtimal aklınızda olsun b nxe kan testine kadar
uykuyusevmeyenbebe Pamuk_esos bende duyunca üzüldüm maalesef ki..kanama bu yüzden olmuş..ben kanama öncesi ananas sirkesi içiyordum zayıflamak için büyük ihtimalle o etkiledi