gizem1101 kumsalllllllllllll 8 aylıken 8 kiloydu şuan 9 aylık daha baktırmadın bence aynıdır kilosu bu ay hiç ek gıda istemedi
senemylmz adaarya38 hayır sadece anne sütüyle besleniyorum benim diğer iki çocuğumda topluydi bebekken sütüm yaradığı için çok kilo alıyorlar sonra hareketlenme düzeliyor :)
kumsalllllllllllll Sermec27 büyüdükçe kilo alımı yavaşlıyor veya bez sayısı düşüyor diye bir gerçek var mı
Kartanesi26_ Sermec27 yaaa aradığım yorum hemen depresyondan çıkmadan bir başka depresyona gireyim 😅 7 aylık 7650
dilekilay kumsalllllllllllll bebiş 4 aylık 7 kilo, sütümde azalma var eskisi gibi dolu değil meme ama ha gayret emziriyorum. Geçen ay mamaya başladık 2 öğün sabah ve aksam veriyorum. Gün içinde emziriyorum ve sağıyorum.
sarpiskonunannesi Bugün 4 aylık oldu 6.600 sadece anne sütü. Zayıfmış kiloluymuş hiiiç umrumda değil oğlum sağlıklı hiçbir hastalığı yok eli yüzü düzgün ya önemli olan o. Moralinizi boşuna bozmayın hanımlar her çocuk aynı olamaz çünkü hepimizin genleri farklı🫰🏼❤️
sjhdje sarpiskonunannesi evet öyle ama kilo almayınca insan bı sorunmu var diye endişe ediyor ya kızım 5yasinda15500daha yeni oldu gitmedigim doktor kalmadı diyebilirim insan uzuluyor
sjhdje livanurvealpinannesi61 zayıf diyir herkez doktorlarda ama napiyim elimden geleni yapıyorum oğlum var altı aylık korkuyorum oda öyle olur diye