Serapaylar Kızlar bu özel aşıdan yaptıran varmı biz geçen ay yaptırdık özelde 680 tl dedi doktor aşıya çok önemli bir aşı olduğunu anlattı ve bizde yaptırdık çok pahalı bi aşı ama yavrum için değer
Efenin_annesi Serapaylar tek dozluk mu yapıldı nie o kadar pahallı. Ben oğluma geçen ay yaptırdım 275tl ödedim
Pinkbery Serapaylar iki tip yaptırdım. Bitanesinin tek dozu 406 diğeri ise 260dı galiba. Sizde ıkısını aynı anda yaptırdınız heralde
PonciKom Serapaylar ben 13 aylıkken tek doz yapıcam oda 275 tl falandı enson devamlı yaptırmak ıstemıuorum cok korkuyor cok aglıyor zaten hastanede falanda yattık artk iğne gormek ıstemıyor tek dozla kurtulmak ıstıyorum artk 1 yaşındayıs zaten sayılı gunler var yaşına
Efenin_annesi Busravsc tedbir amaçlı bi tane ateş düşürücü fitil atmıştım aşıdan sonra sorunsuz atlattık
Serapaylar Busravsc hemen aşıdan sonra calpol ateş düşürücü şurup verdim 6 saatte bir dedi doktorumuz ateş yaptı yinede
Aysemmm Henüz rota aşılarını yeni olduk vakti gelince menenjitleride olacağız inşallah👍🏻Ama Ben tek doz Fiyatını 400 diye biliyorum 680 mi olmuş😱
Tahres Serapaylar biz de yaotırdık.. bebeğimin özel sağlık sigortası var onyğzden sadece %20sini ödedik