Dondurmalikahve Kızlar set alıcam ama karar veremedim, sizin alıp memnun kaldığınız okuma seti var mı?
Dondurmalikahve simseklivekalpli Ötekini ben evde de yaparım canım zaten onlarda sıkıntısı yok. Hızlı okuma için oluyor bunlar içinde aynı kelimeler tekrar ediyor hikaye de
Dondurmalikahve simseklivekalpli Kuzu örnek vereyim Anne Anne nane Anne bu nane Anne bu on nane Anne bu on nane al Anne bu on nane Anne bu nane Anne nane Anne Bu şekilde bir yazımı oluyor.
Mariposa simseklivekalpli yok dostum biz bsy almadik henuz @Dondurmalikahve siz naptiniz canim okul nasil gidiyor denk gelemedik hic , hersey yolunda mi?
ekimannesi11 Dondurmalikahve öğretmenimiz bundan istemişti güzel içerikleri hecelemelere daha gecmedik a ve n yi yaptilar e ye gecikecekler güzel bir set kızım çok sevdi
simseklivekalpli Dondurmalikahve evet evet yeni müfredat. Hem hece birleştirmeler hem bu şekilde öğrendikleri kelimelerle cümleler var
Niyesordunbucevabi Dondurmalikahve Genel de öğretmenler istiyor set. Ona göre alınıyor sizin ki istemedi mi
Dondurmalikahve Niyesordunbucevabi Hayır öğretmenimiz de istemedi. Benim oğlumun yazmasında biraz sıkıntı var ama okumasında sıkıntı yok en azından okumasın da sıkıntı yokken ben iyice alışsın yazmaya daha çok ağırlık vereyim istiyorum. Heceleme olarak değil aynı kelimelerden hikayesi olan kitaplardan istiyorum.
ipickot24 Dondurmalikahve biz anetik okuma seti almıştık öğretmen tavsiyesi ile o getirtmisti canm ama yayınını bilmiyorum