ummukerem babyaslan07 bade ismi kulağa çok hoş geliyor evet ama şarap içki demek bunu bilerek koyacaksınız değil mi? Hayatımıza anlam katan Çocuklarımıza anlamlı isimler koymak anne babanın sorumluluğunda bunu unutmadan seçimler yapmalıyız🌸
Birminikannesimalatya ummukerem cennetten bir içecektir bade ben öyle biliyorum yani alkollü bişey değil
Hayallerhayatolsa babyaslan07 bu isimleri çok mu abçradın kuzu Zor ya Sanem Sinem Nilda Mevra bile güzel
yalaz6 Birminikannesimalatya bade tasavvufta ilahi aşka ulaşmak için sunulan şarap olarak geçer. Keza halk edebiyatında da rüyada içilen “sihirli” bir içkidir. Bengü (afyon) Bade’de(şarap) şah İsmail’i temsil eder. Kökeni de farsça olması lazım. Kızıma koyar mıyım? Şahsen hayır.
ummukerem Birminikannesimalatya Google direkt öyle çıkarıyor tasavvufa da içki olarak kullanılıyordu sarhoş eden ilahi aşka ulaştıran tarzı ama bilemedim yine sizin tercihiniz
Birminikannesimalatya ummukerem aynen ilahi aşk manasinda zaten yani benim bildiğim o şekilde tabi kullanmak isteyenler araştırsın detaylı