babymom10 Merhaba anneler bebegım erkek 4 ay 5 günlük boyu 61 cm 6.5 kılo acaba boyu az mı ?etrafımda genelde daha uzun bebekler
tsmutter babymom10 kıyaslama yapmayın hiçbir bebekle, kontrolde doktorunuz olumsuz bir şey söylemediyse takacak bir durum yok. Genetik böyle şeyler, ben bebekliğimde hep cetvelin en sonlarında yer almışım. Şu anda 1.53 boyunda sağlıklı bir kadınım 🤷🏻♀️
sumayan babymom10 3 ay 6 gunluguz 3 ay 2 günlükken 62 cm boy 6327 gr kilosu vardı persentil değer aralığında normal gözüküyorsa diğer bebeklerle kiyaslamaniza gerek yok sağlıklı olsun yeter bence
babymom10 tsmutter kaynımda buyume hormonu eksıklıgı varmıs çocukluğunda bıraz korkuyorum oğlumda da çıkar diye ondan biraz taktım bu duruma zaten eşim tarafı cok uzun degıl benım taraf uzun sadece
tsmutter babymom10 korkmayın buraya benimki şu zaman şu kadardı yazanları da dikkate almayın. Doktorunuza sağlık ocağına kulak verin
sarikavun babymom10 biyle bi sorun ve endiseniz varsa cocuk doktorunuza bahsedin amcasinda bu varmis ben endiseliyim deyin o da gerekebilecek testleri ister ya da sizi dogru bi sekilde yonlendirir.
melenbeg Bebekler birkaç ay kg alırken sonra birden boyuna veriyor ayrıca genetikte olabilir kimseyle kıyaslamayın aynı cinsiyet bile olsa