queenmother_ Doğum yaptığımdan bu yana saçlarım çok dökülüyor kafamda yakında saç kalmayacak varmı şöyle kokusu güzel dökülmeyi önleyen sampuan ve saçlarım sarı çok zor taranıyor kolay tarama için durulama gerektirmeyen krem
binnur37 queenmother_ Dökülme için bioblas güzel Duşta sürmek için elseve mor olan güze Elseve nin birde duştan sonra sürmek için muzice kremi var oda güzel
balyanakannesi_ queenmother_ yves rocher den almıştım ben saç dökülmesine karşı güçlendirici prebiyotik şampuan lohusalığım başından beri kullandım iki ay içinde harika sonuç verdi şuan hiç dökülmüyor denilecek düzeyde
princessmom_ queenmother_ şampuan önemli tabikide ama kan tahlilide yaptır bence aşırı dökülüyorsa eksiklik olabilir
livanurvealpinannesi61 queenmother_ saçlarım aşırı dökülüyordu homm bitkisel şampuan kullanıyorum dökülmüyor memnunum çok
queenmother_ binnur37 elsev mor duşta sürmek için olan krem mi şampuan mı? Diğerini kullanıyorum mucizevi olanı ama çok bol sürmem gerekiyor saçlarım boyalı çok karmaşık çünkü
binnur37 queenmother_ Krem canım şampuanıda güzel aslında ama dökülmeye iyi gelmediği için bioblası söyledim ..