begonvil00 Bebeğime bugün 1 tane kuru kayısı ile parmak ucu kadar çeyrek inciri haşlayıp blenderda çekip yoğurda karıştırıp verdim ara öğün niyetine. Daha önce kayısı vermiştim ama incir vermekle hata mı yaptım acaba bebeğim 8 aylık
organikirmik begonvil00 temel yasaklı maddeler hariç yani bal gibi şeker gibi her şeyi verebilirsiniz. Artık doktorlar şu ayda bunu verin bu ayda şunu verin anlayışını çok da uygun görmüyorlar
basemode begonvil00 ben veriyorum bağıesakları çok güzel çalıştırıyor. İçine eklediğiniz şeyleri önce denedi işeniz ve inciri yeni veriyorsanız Allah korusun alerji olursa ındandır diye düşünebilirsiniz. Baharat,tuz,şeker,bal dışında ne bulursam veriyorum
Hep_oyle_olur_zaten begonvil00 verebilirsiniz ama şeker oranı yüksek olduğu için çok şekere maruz kalmamasinda fayda var şekerini yukseltebilir yoğurtla vermeniz daha doğru olmuş
myangelson begonvil00 bal şeker tuz tarzı hariç istediğin herşeyi verebilirsin dedi doktor. Artık aylara göre tadım kalkmış araştırmalara göre gerek yokmuş alerjik besinler dışında 3 gün kuralı gibi