2,5 yaşındaki kızımın geçmek bilmeyen kabızlığı mevcut sağlıksal herhangi bir sorun yok tamamen kendi yapmak istemediğinden ne beyaz ekmek ne makarna ne de pilav aklınıza gelebilecek kabız edecek ne ürünler varsa hiçbirini vermiyorum. En son oyun terapistine götürdüm 3.seansı bu orda süreçlere hakimmiş full kaka oyunları oynuyormuş korkmuyormuş mesela ben oynamaz diye düşünüyordum ama gene yapmıyor o kadar bunaldım ki çok sıkıldım bu durumdan tüm günüm zehir gibi geçiyor susuyorum ya mesela su bile içmek istemiyorum düşünün dulcosoft tadını bildiği için asla içmiyor meyvesuyu asla içmez komposto asla içmez ne yapacağımı şaşırdım artık dışarı çıkamıyorum aniden sıkışıyor kasıyor kendini olmadık yerlerde ne hareket ettirebiliyorum ne başka bir şey sağ sola kıvranıp duruyor hani yapacağını bilsem zaten etrafa aldırmayayım görmezden geleyim takmayayım diyorum ama yapmıyor ki sakinleşene kadar kakasını iyice geri göndermesini bekliyorum li yolumuza devam edebileyim bu durum artık beni de mahvedince sokağa da çıkamaz olduk evimizde de huzur yok kalmadı hep bir tartışma hep bir memnuniyetsizlik çocuğa yansıtmamaya çalışıyoruz ama olmuyor bunaldım geçici süreçte değil bende bu kronik kalıcı olacak herhalde tüm hayatımız kabızlıkla geçecek sanırım