elifnevos Hanımlar akşam yemekten sonra çaya misafirim gelecek. İlk defa gelecekler evime yaşça büyük bir çift ve çocukları gelecekler. Kalabalık olacağız ortalama 8 kişiler. Çayın yanına çeşit olsun istiyorum ilk defa geleceklerinden ve kalabalık olacaklarından dolayı. Şerbetli tatlı tatlı kurabiye tuzlu kurabiye patatesli börek yaptım. Sarma yapacaktım ama 11 aylık bebeğimden dolayı girişemedim bir türlü. Başka ne yapabilirim çayın yanına ikramlık. Hem beni çok yormayacak hem de basit kalmayacak bir şey. Önerilerinizi bekliyorum🌸
piyanistbanabirak elifnevos kısır tarzı veya şehriye salatası olabilir veya poğaça da olur patates topları veya patates salatası,ıslak kek ve tart olabilir aklıma gelen
Aryamlinamom elifnevos bence bu menüye ya bir mercimek köftesi gider ya da salata tarzı misal arpa şehriye salatası yoğurtlu yapıyorum ben üzerine de cips koyuyorum mükemmel oluyor Şimdiden emeğinize sağlık ellerinize sağlık 🌸 Veya çigkofte de olabilir pratik olabilir hem yorulmazsiniz
binnur37 elifnevos Makarna salatası şehriye salatası Tavuklu göbek salata patates salatası kısır yada mercimek köftesi bu tarz birşeyde eklersen tamam bence
sedanynn Yani 4 çeşit var yanına mercimek köfte veya arpa şehriye salatası gibi birşey daha eklerseniz yeterli olmaz mı
elifnevos sedanynn İlk defa gelecekler evime ayrıyetten de kalabalık olacağız o yüzden çeşit olsun istiyorum. şehriyeli salata vs çok yiyecek insanlar değiller. Dediğim gibi yaşça büyük insanlar çift çocukları da eşimle benle yaşıt 20 küsür yaşlarındalar hep. Mercimek köftesini aklımda bulundurayım ama. Teşekkür ediyorum.
elifnevos momas kısır vs dışında ne yapabilirim? Yemek yiyip gelecekler. Daha hafif ve çayın yanına uygun ikramlık olursa daha iyi olur.
sedanynn elifnevos sütlü tatlı olsun derseniz magnolia yapabilirsiniz yaşlı insanların seveceğini düşünüyorum muhallebi tarzında olduğu içim hem de hafif
elifnevos Aryamlinamom çiğ köfte hazırlamam çok zor şuan da makinem bozuldu elle de yoğuramam🫣 Ama mercimek köftesini bir kaç kişi daha yazmış aklımda şuanda. Salata yapsam çok yenmez. Hatay’da yaşıyorum buranın yerlisi gelecek olan misafirler ben buralı değilim. Burayla çok farklı bizim yaptığımız kısır ve asla yemeyeceklerinden eminim😁 hem yemek yiyip gelecekler daha hafif bir tabak olsun istiyorum. Mercimek köftesi oldukça uygun geldi gözüme teşekkürler🌼🤎
Deletedmom_875 Bence yeterli ama bi salata tarzı olabilir. Rus salatası, mercimekli köfte, kısır, cig kofte alabilirsin
elifnevos Deletedmom_875 mercimek köftesi çok önerildi onun yapacağım galiba. Çok teşekkür ediyorum☺️🌼