justthecigarette Geneli 6-9 ay kız bebek kıyafeti. Hepsi temiz, güzel kullanıldı. Mavi elbise hm, pembe bilmiyorum diğerleri lcw. Hırka 3 ay olması lazım ama 16 aylık kızıma hala oluyordu. Toplam fiyatı 600₺
justthecigarette justthecigarette bunların yanı sıra birkaç tulum var 6-9 aylık yine ama önlerinde minik lekeler var diye onları satmıyorum isteyen olursa görsel gönderirim onları da ücretsiz verebilirim
justthecigarette justthecigarette 9 ay sadece 1 kere giydi çünkü büyük geliyordu bence kalıbı büyük. 800₺
justthecigarette justthecigarette 3-6 ay mont. Benim gibi kızının minyonsa 10 aya kadar olur çünkü ben tüm kışı çıkardım. 300₺
justthecigarette hayrunn gardrops üzerinden alabilirsiniz. Kullanıcı adımı yazarım. Ya da letgo üzerinden
hayrunn arven2024 konumuz dışında ama mesela bu konuşmayı sonradan nasıl bulabileceğimi bilmiyorum sayfadan çıkınca karşı taraftan bildirim gelmediği sürece sayfayı bulamıyorum. Nereden bulabiliriz acaba
justthecigarette hayrunn ben sağ üstteki 3 çizgiye tıklıyorum oradan ismime oradan profil yazısına giriyorum, yorum yaptıklarımı görüyorum eski konuşmaları buluyorum
hayrunn justthecigarette onlardan bakabilir miyim? Gardrops maalesef giremiyorum telefon numaramdan kaynaklı:) letgo olabilir
hayrunn justthecigarette bir de satmayı düşündüğünüz bu ay aralığında başka bir şey varsa onlardan bakabilirim hazır alıyorken bi kargoya gelsin bir de hangi şehirden gelecek
hayrunn hayrunn eğer sizin içinde sorun olmayacak verecek bir yeriniz yoksa siz onları da koyun içerisine