[silindi] anneyimmmben Doktorunuz verdiyse ve geçmiyorsa başka çözümü yok. Oğluma da 9-10 aylıkken verdiler ve 5 günde geçirdi. Aylar sürmüştü hastalığı. Siz bilirsiniz tabii.
talhamamy anneyimmmben hemen toparlıyor ilaçsız hastalık çok uzun sürüyor düzenli kullanın bence ilaçalrı
kendihalindeanne anneyimmmben bize doktor alerji için vermişti bebeğime çok huysuzluk yaptı doktor da olabilir bazı bebeklere iyi gelmez huysuzluk yapar diyip bıraktırmıştı geri
seyma4748 anneyimmmben zaditen alerji şurubu çocuğunuzun gribi alerjiden mi kaynaklı 32 aylık kızım var yaklaşık 1 senedir düzenli kullanıyoruz çok sık hastalaniyordu alerjik olduğu için şimdi daha iyi en azından hastalığı hafif atlatıyor eskiden hastanede serum yemeden geçmiyordu
JanJan_ anneyimmmben 5 aylıkken burun akıntısı ve hafif öksürükten verdi doktor diğer ilaçları vermek istemedi dört beş güne toparladı hem uyku da yaptı dinlendi rahatladı çocuğum
kuzeyyy07 anneyimmmben bize de 10. aya yaklaşırken verdiler. Grip ilacı daha kullanamıyorlar çünkü. 3 4 günde etki etti. Yoğun geniz akıntısına bağlı bi öksürük vardı. Çocuğumu çok rahatlattı
hepyerdeyizz anneyimmmben Dontora guvenmeyip buraya mi guveneceksiniz şaka gibi . Zatiden bir alerji surubudur toz hava değişimi ile Grip olduğunu varsayarak şurubu kullanmanız gerektiğini düşünüp vermiş doktor . 4 . Aydan sonra sürekli darda kaldigimd akullandigim bir şurup
binnur37 anneyimmmben Doktorun verdiğine neden güvenemiyorsunuz ? Alerji ilacı o ben kızıma kullanıyorum 5 gün akşamları kullanılıyor sadece .
ollaluna7 anneyimmmben doktorunuz vermiş zaten kullanabilirsiniz hem alerjil durumlarda hem de burun akıntısı grip gibi durumlarda kullanılıyor hemen de toparlıyor
basemode anneyimmmben çok güzel bir ilaç ama üretimi durduğu için muadili detofen veriyorlar haberiniz olsun. 15 tane eczane gezdim
KahveliVera anneyimmmben benim kızıma da vermişti küçükken doktoru aynı aylardaydı tam hatırlamıyorum baya oldu ama o kadar iyi gelmiştiki kızım çok rahat uyuyordu onu verdiğimde
Kitsu Çok daha kucuk olduğu dönemde kullandım ben. Alerji için. Bize iyi geliyor doktorunuza güveniyorsanız en azından 3 gün kullanın bence