aybukesimsek anladım benim oğlum da o şekilde çok süt içiyordu yemek yemiyordu hiç iştahın yoktu özel doktora götürdük biz iştahdan dolayı işte konuşmammasından dolayı falan televizyon dedi bir dedi çok izletiyorsunuz dedi hani artık gözlerinin altından dedi belli oluyor dedi gözlerin altında çocuğun dedi koyulaşmış falan ondan sonra ikide de sütü dedi çok veriyorsunuz sütlü dedi şey yapar dedi bir dedi önce ahmaklaştırır dedi ikincisi dedi fazla kalsiyum de kemik erimesine sebep olur dedi o yüzden dedi acilen bırakması gerekiyor dedi bu çocuk dedi süt istediğinden dedi sütü dedi alışkanlık haline getirmiş olduğunu söyledi ve dedi günde dedi en fazla dedi iki su bardağı süt içmesi lazım dedi o da dedi akşam yatarken sadece hani uykuya dalmada zorluk çekiyorsa dedi o zaman derin dedi onu da dedi su katarak verin dedi o şekilde yaptık gerçekten dediği gibi benim oğlum artık sadece akşam yatarken işte sabah kalktığında bir de öğlen uykusuna yatacağı zaman içiyor onlara da yarı yarıya kadar su koyuyoruz öyle veriyoruz yarısını içiyor yarısını mesela bırakıyor artık kendi kendisi içmek istemiyor yani yemeği falan çok şükür düzeldi iştahı gayet yerinde isterseniz bu sut konusunda böyle bir dede değil yani size tavsiyem çünkü ne kadar çok süt içerse dişleri o kadar erken çürüyecek doktorunuz da bize bu şekilde olacağını söyledi işte kemik erimesi oldu çocuk da işte ahmaklaştırır vesair vs iştahı olmaz gibi bir sürü problem çıkacağını söyledi ben de size iletmek istedim bir deneyin isterseniz su katarak vermeyin atıyorum günde belirtir süt içiyorsa o her gün işte bir su bardağı daha eksik vermeye çalışırsınız öyle azaltırsınız birazcık da hani su katarsanız zamanla artık kendisi benim oğlum gibi içmek istemeyebilir artık hani iştahı düzelir diye umuyorum inşallah sizin oğlunuzun da