Hatice2626 Ek gıdaya gectik kızlar ilk 3 gün yoğurt verdim bi reaksiyon göstermedi şükür sonra havuç püresi verdim ondada bsey olmadı yarın patatese gecmeyi düşünüyorum szin bebişleriniz nasıl sevdimi 😋
Toprakdnrr Hatice2626 patates, havuç ve elmayı denedik çok şükür üçünüde sevdi. Sırada brokoli var bakalım onu sevecek mi 😋
Ygtek Hatice2626 tadımları zorla yedirdim hep tek tek hiç sevmedi. Ama çorbaları püreleri sevdi çok şükür.
KereMini1 Hatice2626 tum koca gun ne kadar verdin ne kadar emzirdin? Bizdd baslicaz nasil olcak bilmiorm
Hatice2626 morsevenfilolog aynen havucu benmkide ilk gün sevmedi sonradan alıştı ben biraz pütürlü vermiştim ondan midesi bulandı ama alıştı 🤗
Ygtek Hatice2626 yaa alışıyorlar mı? Bende korkuyorum boğazında kalıyor sanıyorum pütürlü olduğu için mi öyle yapıyorlar?
Hatice2626 Ygtek evet sıvı seylere alışık oldukları için ilk kez pütürlü yiyorlar çok normal yutmayı bilmiyorlar 😊 benmki yüzünü ekşitip durmuştu
Hatice2626 KereMini1 canım ilk gün çay kaşığı ikinci gün tatlı kaşığı üçüncü günde yemek kaşığı kadar verdim fazla zorlamadım yiyebildiği kadar ver