kupraa Uyku tulumu hakkında yardımcı olurmusnuz nasıl almalıyım kollumu kolsuzmu sizler nerelerden aldınız
Rabiiul kupraa kış geldi uzun kollu alın tabiki evin sıcaklığına göre tog ayarını kendiniz seçin , kışın çok soğuk oluyorsa 2.5 tog alabilirsiniz çok soğuk değilse 1 veya 1.6 alabilirsiniz
aselkussum kupraa sarebaby bin tulumlarinin kolalri cikiyo isterseniz bı inceleyin yorumlarında güzel
rab25 Bende haftaya alicam waikikiden ya da e bebekten almayi dusunuyorum oralari hep onermisler uzun kollu alicam 1.6 tog almayi dusunuyorum
kupraa Rabiiul bi arkadaşım kolsuz al dedide ondan sordum bizimde kollarımız dışarda dedi 🤷♀️ama kollu almak mantıklı
Rabiiul kupraa pardon yanlış anlaşılmamak için soruyorum kollu ve kolsuzdan kastınız biri uzun kollu diğeri sıfır kollu bu ürün değil mi ? Kundak tarzı mı baktınız yoksa ?
kupraa Rabiiul doğru anlamışsınız sıfır kol nasıl sizce uzunmu almalıyım 4 aylık bebeğim qma yapılı biraz
Rabiiul kupraa uzun tabiki kışın ortasında arkadaşınız tişört mü giyiniyor ? Zaten gece giyidiriyoesun gündüz üstünü değiştiriyorsun ayı da küçük üstünü örtemezsiniz yüzüne çekerse uyku sırasında Allah korusun.. bende geçen sene kızıma 5-6 aylıkke tulum giydirdim
kupraa Rabiiul Ewt haklısınız bazen insanların gerçekten doğru bi samimiyetle doğruları söylediğine inanmıyorum ya bişey söylüyorlar gerçekten doğrumu diye düşünüyorum benimki bayenşyeyie kafasına topluyor korkuyorum ondan tulum alıcam
Rabiiul kupraa LCW tulumlarını öneririm bu senede onu kullanıyorum indirimleri takip ederseniz 400 tl ye kadar düşüyor kuponla
serrasmom Rabiiul yüzde on kupon yazıyo mesela ürün üzerinde. Nasıl kullanılıyor o kupon LCW de. Bilmediğimden soruyorum 😅
Deletedmom_875 Doğumundan bu yana uzun kol uyku tulumu giydiriyorum. 1.6 tog alıyorum genelde, lcw veya e bebekten alabilirsin
onceuponatime_ serrasmom uygulamaya girince çark çıkıyor onu çeviriyorsunuz ordan gelen kodla ordaki indirimler uygulanabiliyor :)