rykc7
Merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşir🙏🏼🌸 Benim kızım 1 bucuk yaşında bikac gun önce ilk kez kötü bi şekilde hastalığa düştü öksürüğü görür görmez hemen yumuşacık temiz bir bezin bir katına beyaz sabun rendeledim un gibi ufak olacak şekilde. Sabun olan katı, bezin diğer parçası ile kapatip üstüne zeytinyağı döktüm. Bezin zeytinyağlı kısmı göğsüne temas edecek sekilde göğsüne koyup gece öyle yatırdım, bugün cok şükür geçmiş. Ama yine de sabah aynı işlemi tekrarladim bez hala göğsünde. Yani bi kat bez, bi kat sabun rendesi, bi kat da zeytinyağı olacak, zeytinyağlı kat göğsüne direkt temas edecek. Sabun rendesi elbisesinin içine dökülmesin diye bezi katlarken kapalı olan kat kısmı göğsün alt tarafina gelecek şekilde yerleştirilebilir. Ve bez toplanmasin diye vücudu tam tutan bi atlet olursa sıkı olur, bezin ucu boyun kısmından azıcık sarkıtılabilir de. Buyöntemi nerden biliyorum bilmiyorum ama kızımın hasta olduğunu görünce annelik içgüdüsü ile zihinimin gerilerinden tutup çıkarmışım resmen ama işe yaradi cok şükür 😂