kids1234 Çocuğu küçük olup KPSS ye hazırlanacak olan anneler varmı. Ben lisans kpss ye hazırlanmayı düşünüyorum çocuğum 22 aylık. Siz nasıl yapıyorsunuz nasıl bir plan hazırladınız bana yardımcı olur musunuz 🙏
masterchefiniz kids1234 benimki 14 aylık sabah çalışıyorum akşam uyuyorsa birde . 7 de kalkıp kızımı eşimi gönderiyorum izleyebildiğim kadar kapatmadan video izliyorum. Gün içinde uyursa o zamanda TEst çözüyorım ayağımda sallarken . Her gün bir konu bir test şeklinde ilerliyorum şu an
BongomyaPrensi kids1234 ben varım ama ortaöğretimden giricem oğlum kreşe gidiyor bu süreçte bi kaç kitap aldım bide video konu olarak ilerliyorum ardından test
yaybebegi kids1234 merhaba bende pazartesi günü başladım şuan matematik ve Türkçe şeklinde ilerliyorum çalıştığım için akşam 10 12 arası 2 saat ders çalışabilirim maalesef.
BongomyaPrensi kids1234 benim gönderdiğim yer de belediyenin kreşi İstanbul’da oturuyoruz çok uygun bi fiyata, yoksa bende göndermezdim. Çocuğunuz kaç aylık biraz büyükse anasınıfı da olur
kids1234 BongomyaPrensi 22 aylık bende Ankarada yaşıyorum çoğu kreş 3 yaş altını kabul etmiyor birde bezli istemiyorlar
BongomyaPrensi kids1234 aa sizin küçükmüş baya ve im oğlum 5 yaşına giricek 4 ay sonra Umudunuzu yitirmeyin erken uyutun sizde o uyurken çalışın