Hayallerhayatolsa Sizinde dostum dediğiniz dert ortağım dediğiniz kişileri sildim Dediğiniz olaylar var mı Bende oldu 3-5 kişiiyi sildim Ama bizi kardeş sanarlardı O süreçte üzüldüm evet Ama iyiki gitmişler Yeni dostlarım tek tük oldu ✅ İyiler şuan
[silindi] Hayallerhayatolsa evet her konuda destekçi olduğum çocukluktan beri olan bi arkadaşımı sildim o kadar iyi oldu ki :)
saripapatya22 Hayallerhayatolsa saçma sapan yalanlarını yakaladım sildim sadece merhaba merhaba ötesi
namkoll Hayallerhayatolsa 20 yıllık çocukluk arkadaşımı sildim. Çok üzüldüm o süreçte çok yıprandım yokluğu bana çok üzüntü verdi ama şimdi iyiki diyorum. Çünkü manipüle eden ve narsist bir tipti.
alinmom Herkesle dost olunmaması gerektiğini tecrübeyle öğreniyor insan, bazıları yanından geçerken bile yorgunluk bırakıyor. 🤭Gerçek dostlar ise zor zaman da belli oluyor ve hep yanında kalıyor.
Tatlican Hayallerhayatolsa Ben bu hayatta kardeşim diyeceğim kadr sevemem kimseyi😂 Çünkü benim bir burcum var, o benim, kardeşim, bazen eltim😄 arkadaşım, sırdaşım ve heer şeyim😍
eyikez Hayallerhayatolsa benim daha yeni başıma geldi. 14 yıllık dostluk dile kolay. Üzüldüm baya yalan yok. Kabullendim ve kafamdan sildim psikolojik olarak rahatladım. Yolu açık olsun benden uzak olsun.
Tatlican Hayallerhayatolsa Burcu benim gerçek kardeşim😂😂Ama elti diyoruz birbirimize çünkü 2016 da evlendik ve pembe modaydı ikimizde pembe seviyoruz herşeyimiz aynı oldu😄 Bende dedimki kızzz birbirini çekemeyen eltiler gibi olduk dedim😂Eltilerimle aram iyi ama dediğim gibi burcu bir yana dünya bir yana 😂😂4 kız kardeşiz o en küçüğü.