sarepk Kızlar bir ay önce başvurdum kızım 7 aylıkken başvurdum ikinci çocuğum aylık 1500 TL olması gereken yardım onaylandı ancak ücreti nereye yatiriyorlar ilk öğretmenim ailem uygulamasından henüz ödeme kaydı oluşmadı yazıyor
AtesPerisi sarepk ben Haziran’da doğum yaptım dün 3. Maaşımı aldım halkbankasından alınıyor dün maaş kartıda verdiler artık dışarıdan alcam
Eda0102 AtesPerisi merhaba ben de haziranda digum yaptım bugun anca gidebildim bankaya sadece 1500 verdiler ben birikmiştir 4500 olmustur diyordum ama her ay gidip çekmek mi gerekiyordu acaba
aybiduranne Eda0102 ilköğretöenim ailem uygulamasından baktınız mı kaç ödemeniz birikmiş diye ? Ben 2 ay çekmedim birikmişti hesapta o şekilde aldım
esay22 aybiduranne bende 25 mayista doğum yaptim hala alamadim bugun gitim kart verdiler birikmiş 1 hafta sonra kartan cekebilirsiniz dediler
Eda0102 aybiduranne evet baktım simdi iki ödeme görünüyor dun aldığımın dışında iki ödeme mi görünüyor yoksa onunla mi iki ödeme oluyor anlamadım normalde üç ödeme olmadı lazım bebeğim 16 haziranda doğdu
aybiduranne esay22 neden alamadınız normalde kartı verirken para birikmişse veriliyor bende hem kartı verdiler hem de biriken parayı aldım
esay22 aybiduranne bilmiyorum 5 ekim10 ekim arası alirsiniz dediler hazirandan beri yatmiş birikmiş paran dediler de bilmiyorum
aybiduranne Eda0102 kaç ödeme görünüyorsa o kadar alıyorsunuz benim de doğurduğum ayı saymamışlardı nisanda doğurdum haziran itibariyle aldım