piyanistbanabirak ygzemre irmiği pişirip içine farklı meyvelerden koyuyordum bide 2 3 tane cici bebe koyardım bebeğim şuan 19 aylık çok severek yerdi kurtarıcı besindi benim için
organikirmik ygzemre brokoli köftesi bezelye köftesi o tarz şeyleri sık yapıyordum. Tarife basit brokoliyi bezelyeyi haşlayıp eziyordum içine bir yumurta kıvam alacak kadar un biraz peynir şekil verip fırınlıyordum. Tatlı patates de çok yakışıyor.
ygzemre piyanistbanabirak bebek bisküvisini hiç vermedim bide sağlıklı değil diye duymuştum bu irmik olayını da duymuştum ama hiç denemedim
piyanistbanabirak ygzemre bisküvisiz dene benim bebeğim seviyordu elma armut muz şeftali ayrı koyardım elmayı armut pişirip blender geçirirdim
ygzemre piyanistbanabirak onları şuan veriyorum zaten muz ezip veriyorum elma armut pişirmeden yetiştiği için kaşıkla tarayarak veriyorum ama yemek olarak hep püre falan şimdi de tel şehriye yaptım katı onu seviyor
alpaslanmom_ Kuzu kıymasını pişiriyorum brokoli havuç patates bunlarıda buharda pişiriyorum karıştırıp çatalla ezip veriyorum çok seviyor bebeğim hemde çok sağlıklı