Kereminannesi2019 Araştırıyorum şuan travel sistem arabamızı sattik simdi baston tipi istiyorum . Ici genis kolay surus hafif bir araba öneriniz varmi
Mete_moms Miniksincappp sana dönük duramadığı İçin çok önerilmiyor ama istersen yatar pozisyonda kullanırsın ☺️
kayrahazalayaz Miniksincappp ben kullanıyorum bebeconfort loola hem travel sistem pusetle kullanılıyor hem baston çift yönlü kullanılıyor
sezengibi Miniksincappp size tavsiyem kullanmayın imkanınız varsa tam yatar yeni doğana uygun bir bebek arabası alın
Mete_moms Kelebek02 benim oğlan 8 aylık 😂 aldım bugün biraz kullandım oğlum sevdi ama bana dönük durmadığı için ben rahat edemedim bi süre kullanmicam o yüzden
anakraliceee @KereminAnnesi ilk oğlumda kraft london kullandım 2,5 yıl çok memnundum bu sefer çift yönlü istediğim için travel sistem elele markasının kullanıyorum ondan da çok memnunum
Kereminannesi2019 anakraliceee travel sistem çok yer kaplıyor katlanmıyor bir yere gidince sıkıntı yaşanıyor o yüzden sattım
2019drnsu Kereminannesi2019 ben hiç sorun yaşamadım yani memnunum hem çok hafif bi araba sadece 3 kg ve kolay