unsl Arkadaşlar 2,5 aylık bebeğim var sütüm çok azaldı bebek doymuyor , memede sürekli ağlıyor , doktor mamaya başlattı , anne sütü+mama şeklinde devam ediyoruz. Sütünüzü artırmak için yaptığınız bişeyler var mı ? Bol su içiyorum ama nafile…
ikiierkekkannesii unsl bende burada bekleyim 20 günlüğüz ve benim bebegim alerjik aptamil mama başladık tadı kötü icmiyor da napcam bilmiyorum gece gündüz agliyor
gizemtemel unsl bende cok sey denedim ama malesef yine mama-meme gidiyoz ama memede doymuyo agliyo sinirleniyo 🤭 57 gunluk ve sanirim sadece 2 ay emicek emzirdikce artar diyolar ama malesef alakası yok sanırım 2025 ve sonrası naif bebekler serisi oluyo 🤭
alparslanmomms unsl E bebek promaltları stresli ve uykusuz olduğum zamanlarda azalan sütümü her zaman aşırı artırdı . Bir de bulgur pilavı . Bi deneyin
durbakalim eminesk doktorum doğum yaptığımda mamsel stil tee yazmıştı bana ,sütüm vardı ama onunda etkisi oldu mu bilmiyorum.Deneyebilirsiniz belki
ikiierkekkannesii gizemtemel kakada kan, ciltte döküntü egzama, karin agrisi , ishal , gürültülü kaka yapma , kusma
ikiierkekkannesii deryaakg alerjik bebekler bu tarz mamalari içemiyor malesef. Ama 3.5 aylikken alerjimiz gecti cok sukur. Hipp organik combiotik kullaniyoruz 5 aylik olduk şimdi 😇🥰
deryaakg ikiierkekkannesii biliyorum tamda şu zamanda oğlumunda alerjisi var ama neye henüz bilmiyorum
ikiierkekkannesii deryaakg 3 gün kuralı ile deneyerek bulun canım testler malesef negatif sonuç veriyor