Demett_k Annem başka birşey için doktora gittiğinde daha önce hepatit b geçirdiğini öğrendi. Karaciğerde hasar bırakabiliyormuş sanırım . Yaşayan oldumu. Çok endişe ettim. Ultrason istemiş doktor. Lütfen bilen varsa yazısn
serpoo Demett_k hepatit b ise enfeksiyon bölümünde test yapılması gerekiyo ve değeri yüksekmi değilmi öğrenmeli. Daha önce geçirmeşse temaslı olmuştur bir kişiden veya dişcilerden de olabiliyor. Gerekli önlemler alınmazsa siroz a kadr gidiyo işin sonu.
serpoo Demett_k geçirmişse vücüd bağışıklık geçirmiştr korkulcakda bişey yoktur tahminim. Benm eski eşimde hepatit b vardı bende aşısını olmuştum ama bende test vs verdgm zaman vücüdüm bagısıklk kazanms olark gözküyo. Doktorda korkulcak bsey degil demişti.
fairytaleofthestars serpooçok geçmiş olsun.eşiniz kronik hepatit hastası mı. Benim eşim kronik hepatit b tanısı aldı ilaca başladık değerler aşıkrı yüksek gelince sizinde öyle mi
serpoo fairytaleofthestars eski eşimde vardı onunda değerleri baya yüksekdi doktor ilaca başlamıştı ama şuan nasıldır bilmiyorum