doublemamaa 1merveakkaya benim 26 sında yatmış görünüyor yarın gidip alacağım ilk defa inş önceki ayla birlikte
kaandurumoms 1merveakkaya dün kart verdiler ama mobilden bakıyorum bakiye gözükmüyor hiçbirşey anlamadım niye geciktirdilerse
1merveakkaya doublemamaa aynen bizdede yatmis gorunuyor henuz alamadim kart verip yolladilar karta bakicaz umarim yatmistir kimisinin ki yatmamis
Masalbebee 1merveakkaya ben ağustos 11 de doğum yaptım sadece ağustos ayının parasınımı verecekler yoksa ağustos ayınınkini vermeyip bu aymı veriyorlar yoksa hem ağustosu hem eylül ayınımı verirler dün kart verdiler bizede
Fkb30 1merveakkaya ben kartımı pazartesi günü teslim aldım bir gün sonra yatacağıni söylediler ve bugün çektim
Fkb30 1merveakkaya yatmıştır bence çalışan personel bir gün sonra git al şifreyi değiştirip dedi tamam dedim ama gidememiştim çocuklardan
kaandurumoms Masalbebee kart tanımlanmıştı banka kartlarım alanından bakın isterseniz şifre oluşturun
battuko Ben cuma bankaya gittim para vermediler doğrudan kart verdiler. Pazar günü atm den çektim parayı bi sorun yok