etkafa tosbiksmoms maşllh çok iyi olmuş darısı başıma inşallh canım ben lazımlık kullanmadım klozete de oturmuyor normal tuvalete gitmek istiyor benim ki
etkafa 2prensesannesi30 valla yatın 4. gün olacak ama ben inanılmaz yoruldum ya 😵💫😵💫🤣🤣yani bu işkence bitecek mi merak ediyorum 😥😥😥ya hiç öğrenmezse diye nasıl korkuyorum
2prensesannesi30 etkafa öğrenir canım benimki çişi biliyor Büyük tuvaletini de biliyor. Lazımligida biliyor. Gel gelelim oturmuyor tuvalete hiç girmiyor artık çok yoruldum Bir de 35 haftalık hamileyim egil kalk sil bittim 😂 ama size kolay gelsin 🥹
etkafa 2prensesannesi30 ayy allah yardımcın olsun canım valla bilmiyorm benimkide hiç niyetli değil bakalım bir hafta sonunda neler olacak
2prensesannesi30 etkafa vallahi ben de ınstagram’dan bir anneden gördüm kitaplar müzikler oyun oynayarak yapıyordu Ben de yapayım dedim ağzımin payımı aldım.😂
tssvgi etkafa söylemiyor bi kenara bıraktım zorla tuvalete götürüyorum. tuvalete asla gitmek istemiyor ama kreşte öğretmenine zorluk çıkarmıyormuş