Bütçeye göre seçim yapmak gerek. Ben kendi tecrübelerimden yola çıkarak tavsiyede bulunayım.
Yukarıda Vivense’i okudum. Seçenek bol, orta kalite ürün bulmak mümkün fakat ekseriyetle düşük denebilecek kalitede ürünler satıyorlar. Maliyetinin düşük olması artısı. Biz ayakkabılığa çok masraf yapmak istemediğimiz için oradan aldık. Güzel fakat sunta, beklenen performansı sorunsuz bir şekilde sunduğu için memnunuz. Showroom ve mağazalarını gezip öyle karar vermek daha mantıklı.
Divanev, Hatt Collection, N Design ürünleri hem şık hem kaliteli. Bütçeyi biraz yükseltmek gerekiyor tabi.
Hem ömürlük olsun hem de çok şık olsun derseniz Mudo derim. Tabi biraz daha bütçe gerekir.
Ahşap severseniz instagram’da “çivi atölyesi” isimli sayfayı tavsiye edebilirim. Tv konsolumuzu oraya yaptırdık. Hem uygun hem de istediğim gibi oldu.
Yine ahşap, şık ve tasarım ürünler severseniz yine instagramda “new olds studio” sayfasını da tavsiye ederim. Berjerlerimi de oradan almıştım. Yenilenmiş eski mobilyalar satıyorlar. Çoğu tek parça, yani muadili yok.
Satın almadığım fakat inceleme fırsatı bularak kalitesini beğendiğim Normod’u da eklemek isterim.