nesibekrc 5 aylık bebeğim 2 gündür hiç uyumuyor sürekli ağlayarak uyanıyor süt içmek istemiyor 120 150 cc içerdi şuan 60 90 arası içiyor. Ayakta sallayarak uyutuyorum süt içerken uyuyor yatağına koyduğum an kalkıyor başına gelen var mı napmam gerekiyor ?
nazlicnph nesibekrc Allah yardımcın olsun benim kızım da aynı uykusunun arasında emziği ağzından çıktığı an basıyor yaygarayı çok yorucu emmiyor da uyumuyor da ne yapacağımı şaşırdım artık
nesibekrc nazlicnph ben emziği hiç vermedim o yüzden ilk doğdunda aynı şekilde düşünce uyanıp ağlıyordu artık vermiyorum
nurrts gnsmm eli sürekli ağzında günde 15 tane nerdeyse önlük değiştiriyorum su gibi salya akıtıyor emmek istemiyor ne gece ne gündüz uykusu yok dışarıda evde heryerde huzursuz sürekli ağlıyor kucak istiyor bazen kucakta bile durmuyor emmek istiyor ama emmiyor geri itiyor 🥹
zmrtnc Ay bizde de 5 aya girdik uykuları bozuldu emmek istiyor ama etrafa da bakınıyor ne yapmak lazım şimdiden çok yoruldum.
aysen1234 Bizde 5 ay 2 gunluguz ayni durumları yasiyorum hic bi sekilde uyutamiyoruz kucakra geze geze uyyuyor emerek uyurdu hizli hizli emip birakiyor itiyor.uykulari bozuldu saatlerce uyutmaya ugrasiyoruz