dunyambebegim Arrkadaslar 3.5 yil once arabamiz 700 ediyordu arabamizi satip altin alsak suan 3.5 milyon edecekti yaa suan evimiz yok ev almamiz gerek ama maksimum 1 mikyonumuz var kiraya gitsek 1 nilyonla altin alsak sizce 5 yil sonra artar mi kac olur
[silindi] dunyambebegim Evimiz yok ile kiraya gitsek arasındaki bağlamı çözemedim. Eviniz var ama sizin mi değil yani anlamadım
aslanmomy dunyambebegim düşününce kiralarda çoğalmış maalesef kaç altın parası gidiyor artık he ama paranız varsada kesinlikle altın alın 3,4 ay önce çeyrek aldım 5,500 den şuan 8,500 her geçen gün çoğalıyor
SevimliHayaletCasper dunyambebegim mikyonumuz var kiraya gitsek 1 nilyonla altin alsak sizce 5 yil sonra artar mi kac olur Altın artacağı gibi ev fiyatları da artacak. Şuan o paraya alamıyorsanız 5 10 sene sonra da alamazsınız. Ha ay ay üstüne ekleriz derseniz o zaman bir şansınız olur
dunyambebegim [silindi] gecekonduda oturuyirduk esimin ailesinin 2 kere bocek 2 kere su basti malesef suan baska yerde kaliyoruz gecici ev en son ilaclandi cogu esya coop oldu
dunyambebegim aslanmomy suan gecici biryrrdr kaliyiruz bu yaz surekli evle ugrsstik su basyi bocek basti neler neler gekdi basimiza gecici olarak biryerde kaliyoruz hastaligim vsr ciddi biraz problemli hayatimiz var malesef
dunyambebegim SevimliHayaletCasper keske 3.5 yil oncr arabayi satdaydik yaa ama hastanelerdeyim hastaligim var cabuk yoruluyirum diye sstmadik satsak krnara koysaydik suan ev parasiydi 😪
[silindi] dunyambebegim Kiraya geçseniz maaştan kalan bir şey olacak mı peki o paranın üstüne ekleyebilecek misin öyle olursa olabilir ama 5 yıl sonra altın artınca ev fiyatları sabit kalmıyor o da doğru orantıda artıyor
ffatma1 dunyambebegim eğer yatırım yapacaksanız eve yapmayım ya toprak ya altın net kazanç bu şekilde araba alım satım çok iyi bir iş ama bunun için çok iyi işi bilmeniz ve çevreniz olması gerekiyor şuan altın ve toprak %30-%70 aradı kazanç sağlıyor 1’i 3’ede 5’ede katlayabiliyor dolar yılda en fazla 1.000.000’a 20 getirir