ayseaylizece Özel aşıları yaptırdınız mi kaçıncı ayda yaptırdınız yaptıran arkadaşlar bebeklerde yan etki oldu mu
[silindi] ayseaylizece Rota 2-5 Menenjit 7-9-13(bunu her doktor farklı söylüyor) Rota ishal yaptı, menenjit ağır aşı olduğu için ateş yaptı 2 gün
Atlasinannesi_ ayseaylizece 2. Ayda yapılmaya başladı bi yan etkisi olmadı 2 doz rota oldu menenjite devam ediyoruz daha bitmedi dozları
mrve52 ayseaylizece ben bugun rotanın ilk dozunu yaptırdım 3 ay 5 günlük bir kac gun sonrada menenjitleri yaptıracağım
organikirmik ayseaylizece 2-4 rota 5-7-13 bexsero 7-13 menveo. Huzursuzluk dışında bi yan etkisi olmadı şükür
Sdatrk [silindi] fiyatları nedir bu aşıların şuan bizde haftaya yaptıracağız da aşağı yukarı bi bilgim olsun gitmeden ☺️
derinyt [silindi] 3. Ayın ortalarında Rota olduk 2. Doz 1 ay sonramıydı 2 ay mı hatırlayamıyorum🥹 siz nasıl yaptırdınız
Atlasinannesi_ ayseaylizece 2. Ay rota virüs ve menenjit 5. Yine aynı şekilde 7. ay ve daha sonrası sadece menenjit yani rota sadece 2 doz yapılıyor 2. ve 5. Ay olmak üzere
sumayan 3 Ay sonu rota olduk bol bol uyudu gece soluksuz uyudu onun dışında yan etki olmadı menenjit için ebenin aramasını bekliyoruz
begum153 ayseaylizece Ben rot ve menenjiti tam 3.ayda yaptırdım.Bizde huysuzluk ve ishal dışında başka bir şey olmadı.
myangelson ayseaylizece rota 3-5 yan etki yapmadı. Menenjit yarın veya cuma vurulacak 7 aylık. Doktorumuz 7-9-13 olarak verdi takvimi. Nimenrix 7-13 2 doz, bexsero 7-9-13 3 doz olarak
onceuponatime_ ayseaylizece 3 ve 5.aylarda rota ve menenjit aşılarını aynı anda olduk,menenjit aşıları bexsero ve nimenrix aynı anda yapıldı sadece 13.aydaki dozları kaldı şu an biraz huzursuzluk dışında yan etki yapmadı