birhanim25 inci_54 neye yoruluyormuşum diyorum şimdi Temizlik yemek işlerini ilk zamanlar pek anlamazdım Şimdi elim alıştı ama iki çocuk var pırıl pırıl yapamıyorum yine 😂 Önceden vakit vardı yapmıyordum şimdi de yapmak istiyorum zaman yok 🫠🫠
Mommyhann inci_54 en acemiliğim yemek yapmazdı çünkü hiçbirşey yapmayı bilmiyodum mesela en basitinden ıspanak önce kavrulurmuş sonra biraz su eklenirmis faso fiso ben kaynamış suyun içine atardım ıspanakları bu yemek olmuyo derdim ay rezilliikk😂😂😂😂 şimdi hatırladıkca kendime gülüyorum eşim hep şey derdi beni denek gibi kullandın oara ne koysam yiyodu garibim😂😂😂
jap inci_54 o zamanları düşününce acemilik değil de evin hiç dağılmaması, az kirlenmesi falan geldi aklıma. Rahatça temizlik yapmak, dolapların düzenlerinin bozulmaması, tv karşısında geçirilen saatler. Hey gidi
fayewong Acemilik mi bilmiyorum ama ben hiçbişey yamazdım çalışıyordum ve haftada 1 temizlik yemek desen öylr almış başını gidiyordu çok güzeldi o zamanlar şimdi düşünüyorumda o boş zamanlarımda napıyormuşum bir yemek kaç dk. Şimdi görsen çocuk iş robot gibiyim temizlik yemek 😅
inci_54 Ben ilk evlendiğimde yemek yapmaya öğlen başlardım akşama anca yapardım yemeği 🤣 o kadar yavaştım ve bilmiyordum şimdi yarım saatimi alıyor çocukla 🤣
aselomerasaf inci_54 düşünüyorum da hiç yok gibi yaa sadece bir kere pirinç pilavı yapacaktım tereyağını öyle çok koymuşum kii pirinçler içinde kaybolmuştu yağdan yiyememistik 🙈😀 şöyle düşününce öğlene kadar uyudugum günler geldi aklıma 😀😀
pembebulut_ inci_54 manyak gibi temiz evi temizliyormuşum çocuktan sonra aydınlanma geldi keşke daha çok gezip keyif yapsaydım 😅😅
menesahasan inci_54 linçlencem belki ama çamaşır makinesi kullanmayı bilmiyodum ve her makine açılımda 3 saat çalıştırıyodum tabi sonra öğrendim ah günlere geri dönebilsek keşke
Kuzey_Melis_Momm inci_54 Pazar alışverişi 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Tam kapımızın önünde pazar kurulur eşimle meyve sebze alışverişi için giderdik hep ve benim hiç pazar gezme pazardan alışveriş yapma gibi bi kültürüm yok . . Eşim hep sen pazardan bişi almayı bilmiyorsun die söylerdi halada bilmiyorum bi kaç kere gittim dahada gitmiyorum yıllardır pazar alışverişini kocam yapar 🤣🤣
dayes inci_54 acemiliğim yok da sadece o zamanları düşünüp o kadar bana ait olan vakitle neler yapıyordum diye düşünüp dünyada cenneti yaşadığım günlere bi gidip geliyorum 😂