faydik Merhaba güzel anneler, yarın akşam iş arkadaşlarım bebek görmesine gelecek toplam 20 kişi olacağız. Neler yapabilirim?
didoece faydik börek kek poğaça bide salata türü yeter de artar sizin bebişiniz var bide sarmayla mı uğraşacaksınız kolayınıza ne geliyorsa onu yapın kimse bebekli evde hizmet beklememeli bence
cilekli_soda faydik dolabınızda hazır varsa öncelikle onları çıkarın daha az yorulursunuz makarna salatası ya da güzel yoğurtlu patates salatası değişik lezzetli tarifler var Hazır yufkadan börek Sarma sütlü borcam tatlısı çay bence yeterli pratik olur
mamacitaa_ faydik çok fazlalar isinizi merak ettim :) sarma olabilir eğer yarına yetiştirebilecekseniz, tepsi böreği, islak kek, makarna salatası,
faydik Niyesordunbucevabi Yani şöyle ki çocuklarda olacak o yüzden çeşit bol olsun istiyorum bi yandan da çünkü evime ilk kez gelecekler ve hepsi benim için çok değerli insanlar🥰
faydik didoece Hizmet bekleyecek insanlar değiller kesinlikle ama benim için çok değerliler o yüzden özenmek istiyorum sanırım🙈
faydik cilekli_soda Dolapta tatlı ve tuzlu kurabiye var onları çıkaracağım, sarma da var onu da eklerim
mamacitaa_ faydik tahmin ettim 🥰🥹 biz de kızımın ilk yaşında o şekilde kalabalık kutlatmıştık, başka da öyle kutlamadım kalabalık hep kendimiz ailemle yani ben eşim kızlarım 💕😊 musmutlu yaşları olsun inşallah 😍✨