Gokturkmom eylulevasilan evet verdim doktorum vermedim diye kızdı hatta 🫡 2-3 tane yiyor pişirdiğimde
beybitolat eylulevasilan 8 buçuk aylık haftada mutlaka 1 gün biz yiyiyoruz bebeğimde yiyiyo hemde çok severek
ygmrln eylulevasilan benim kızım 8 aylıktan beri yer temizlerken kılçığını da çıkarırım haftada bir iki hep yeriz. Hamside çok güzel seçenek bizim favorimiz kılçıklıda değil fazla
eylulevasilan Gokturkmom ortasıni zaten ayiryoruzda içinde küçük kilciklar var onları ne yapıyorsunuz dikkat eidyor musunuz
Gokturkmom eylulevasilan alabildiğimi alıyorum ,alamadığımı veriyorum incecik zaten acıtmaz o kılçıklar
eylulevasilan ygmrln teyzem yedirme kılçık çok var içinde dedi ben ayırıyorum dedim ama teredutte kaldım ya ya boğazına kaçarsa diye korkuyorum ilk cicugum
ygmrln eylulevasilan büyük kılçığını çıkarın tamam diğerleri zaten kılçık bile değil incecik ben hiç çıkarmadım onları ama korkarsan yinede kuyruk kısmını ver sadece
eylulevasilan ygmrln bende korktum teyzem öyle deyince işte zaten ilk kez verdim malum hamsi yeni yeni çıkmaya başladı çokta severim hamsi peki nasıl yapıp veriyorsunuz ben zeytinyagda kizartiyorum mısır unlu yapıyorum tuz baharat eklemiyorum
birprens_birprenses eylulevasilan benim de bebeğim 9 aylık verdim ama alerji oldu ya bilmiyorum ondan mı başka birşey mi alerji yaptı tekrar deneyeceğim birkaç gün sonra
Gokturkmom eylulevasilan 9ay 20 günlük 9 aylıkken vermeye başladım ben kendimize kızarttığım gibi mısır ununa bulayıp tavada kızartıyorum ☺️