kader539_ Kızlar bebeğim 13 aylık mercimek çorbası verebilirmiyim? Gaz yapar mı besleyici mi ilimli kemik suyu ile yapsam ?
blueberryyy__ kader539_ oğlum 8 aylık 7 aylıktan beri yapıyorum çok besleyici oluyor. Gaz içinde endişeniz varsa bir çimdik kimyon işe yarar
Gokturkmom kader539_ ben uzun süredir veriyorum mercimek 9ay 20 günlük şuan sıkıntı yaşayacağınızı zannetmiyorum ☺️verebilirsiniz bakliyatlardan yedirin bol bol
kader539_ allwrite hayır maşallah gazlı bir çocuk değildi hiç ama mercimek gaz yapar mı diye korktum açıkçası yoksa gaz sorunu yaşamadık
myavocado kader539_ 8-9 aydan beri veriyorum, genelde kemik suyu ekliyorum ben de. 13. ayda gaz problemi devam ediyor mu hala ?
gg3848 kader539_ yiyebilir tabii ki ben bir de kemik suyuyla yapıyorum yine de gaz yapmasından korkuyorsanız ilk 1-2 içmesinde içine biraz kimyon koyabilirsiniz
maysamoms33 kader539_ 6 ayından beri veriyorum favori çorbamız hatta yumurta haşlanmış yemezdi önden mercimek arkadan yumurta verirdim yerdi 😅
allwrite kader539_ yaşamadıysanız bu saatten sonra da yaşamazsınız. Gaz yaparsa da çıkarır biz yetişkinler gibi. Sonsuza dek içinde kalmaz. :)
kader539_ elifozkan vermedim annem aman verme sakın verme gaz yapar şişer çatlar diye diye aklımı çeldi.