Merhaba arkadaşlar kızım 2 yaşında ve konuşması çok iyi maşallah net olarak ne dediğini anlarsınız 3 aydır ve şu bir hafta daha fazla laf dinlemiyor mesela bugün Mısır i tabaktan alıp yerlere döktü yapma kızım pis olur diyorum gülüyor bu basit örnek mesela matara da ki suyu yere döküp yalıyor bildiğiniz yere eğilip yaliyor yani bugün babasına sinirlendi üstüne daninosunu döktü istediği bir şey olmayınca kendini yere atıyor ve bize vuruyor kendine vuruyor kendini yere atıyor kaç aydır güzel güzel konuşuyorum bugün yaptıklarına dayanamadım poposuna vurdum ağladı icim gitti güzellikle olmuyor bagirsam kizsam zaten hiç olmuyor nasıl daveanacagim bilmiyorum artık . Oyuncak oynamaz parka götürsem kendi oynamaz çizgi film de izletiyorum ama sınır koyuyorum beyni bulanıyor zaten eşim polis kimsemiz yok yaşadığımız yerde arkadaşı da yok karnım da iken beri hala da öyle huysuz büyüdükçe de değişik huyları var öneriniz var mı acaba artık nasıl davransam bilemiyorum iyice sinirimden kızmaya başladım çocuğa çocuk yetiştirmek te kolay değil biliyorum ama her şey insanın üstünde olunca bunaliyor insan hiç bir şey den haz almıyor hemen sıkılıyor çocuk anlamadım gitti .