minikkusunanne Arkadaşlar salgına yakalanan var mı ishal kusma salgını varmış galiba birkaç gün önce ishal kusma oldu serum takıldı antibiyotik verdi doktor. Ama mide bılantısı geçmedi ara ara vuruyor var mı durumu yaşayan geçen
aslhnkrts minikkusunanne kızım yakalandı sadece ishal oldu ateşi çıktı. İshalden dolayı pişik oldu doktor bize probiyotik verdi onu aldık kullandık dğzslme oluyo yavaş yavaş size de geçmiş olsun
endoplazmikretikulumiste minikkusunanne bu yaz çok oldu hala da bitmedi o salgın ,ailecek geçen ay geçirdik . Sulardan geçen bi parazitmiş galiba
Meriskus minikkusunanne kızımda oldu sağlık ocağından bulantısı için şurup aldık probiyotik aldık ishal için hemen geçti çok şükür
birprensannesi1 minikkusunanne merhaba ne yaptınız iyileştiniz mi 2 gündür çok kötüyüm . Tavsiye edeceğiniz birşey var mı
minikkusunanne birprensannesi1 merhaba çok geçmiş olsun doktora gittiniz mi bana serum takıldı antibiyotik verdi
birprensannesi1 minikkusunanne ben 3 gündür tüm tuşlara bastım. Yemediğim içmediğim şey kalmadı geçti çok şükür
sanabeyinalacam minikkusunanne yakalandım sabaha kadar istifra , ishal durduramadik 3 gün aç kaldım hiç bir şey yiyemedim dr.mide spazmı ağrısi için hap verdi bulantı ishal için verdi birde probiyotik verdi +serum takıldı öyle toparladım ama 1 hafta kemiklerim ağrıdi ayağa kalmak istemedim