fza Hem kız hem erkek için uyabilecek nasıl bir şey almak gerekir. Temizliği kolay , kullanışlı olarak Şu tarzlar nasıl bir de ?
yagmurkokusu_ fza bundan kullanıyorum aşırı pratik kirlendi mi at makineye yıkasın yaz kışta ideal birşey hemen kuruyor.
cokbilmismom fza bu halıları ben hiç beğenmiyorum çok kalitesizler mutfağa almıştım, makineye attığında her yeri buruş buruş çıkıyor ve deforme çok kolay oluyor ve çok tüy yapışıyor üzerine süpürmesi zevkli değil 😂 ne kötüledim be 🫢 ben ikea halilarini seviyorum suan çocuk odasında stoense yuvarlak var 
zeynebimd Çocuk odası için halı aldım ama bizim odamız küçük bi de yavrulu yatak kullandığım için halı serecek yer hiç kalmadı desem yeridir ayriyeten bi oyuncak odam var oraya oyun matı aldım onu daha çok kullandık diyebilirim
livanurvealpinannesi61 fza çocuk odasına halı sermek de sağlıklı değil toz vs oluyor özellikle sık hasta olan çocuksa kullanmamak daha iyi
adaatuna fza ben unigo’dan oyun matı almıştım memnun kaldım çok kalın dayanıklı ve asla soğuk geçirmiyo