poyraz2107 Kızlar 2 ay 10 günlük bebeğim asla emzik veremiyorum sizler nasıl verdiniz nasıl tutturdunuz alıyor 20 saniye geçmeden atıyor
aslhnkrts poyraz2107 emme refleksi güçlensin diye ben vermek istedim hatta hastanede hemşireler de vermeye çalıştı ama benim kız asla tutmadı . Piyasadaki çocuğu emziği denedik ama mümkün değil bazı çocuk istemiyo maalesef
polisanme poyraz2107 benim kızım da böyleydi denemediğim emzik kalmadı 3. Ayında Avent 6-18 ay emziğini tuttu şimdi resmen aşık 6.5 aylık kendisi alıp emiyor bulduğu yerde ve inanın uykuya geçişi kolaylaştı yolculukta vs işime geldi bir de çalışan bir anneyim bence emzik emmeli bebekler
Nazlimu_ poyraz2107 aynı dert bende de var. Büyük kızım hemen tutmuştu çok rahat etmiştim. Küçük kızım 3.5 aylık asla tutmuyor her çeşidini denedim denemediğim bir model kaldı onuda bugün alıp denicem bi umut diyerek
cudana Ben vermek hiç istemedim ama çaresiz kalıp çok denedim. Almadı iyi ki de almadı sonra bıraktırmakla uğraşacaktım. Boşverin almıyorsa almak zorunda değil bebeğim 1 yaşında hep iyi ki almamış diyorum ona ihtiyacı yok
poyraz2107 cudana işe başlayacağım oğlum memede uyuyor ben olmadan uyutamazlar bazı günler gece çalışıyorum çok zorlanıyorum
poyraz2107 polisanme aventin 0-6sını aldım onu da istemiyor 20 saniye en fazla tutuyor bırakıyor elimle ağzında bekliyorum midesi bulanıyor kusma refleksi gösteriyor
cudana poyraz2107 ben de çalışıyorum bu yüzden desteksiz uykuyu öğrettim bebeğime. Ben olmadan da annem eşim vs uyutabilsin diye. Emzik olmadan da oluyor yani
poyraz2107 cudana desteksiz nasıl başardınız ben aşırı zorlanıyorum şuan nasıl yapabilirim daha ufak şimdiden alışsa iyi olur
blueberryyy__ poyraz2107 hastanede annem vermiş ağzına hemen tutmuş yavrum ben zaten alıştırmak istiyordum sanırım en baştan deneyince oluyor sonrası zor
poyraz2107 blueberryyy__ bizede hastanede 1 ay olmadan vermeyin demişlerdi neden herkes farklı anlamış değilim ☹️ belki ilk doğduğunda olsaydı şuan almıştı
blueberryyy__ poyraz2107 vallahi bende vermeyecektim hatta kızdım anneme sonra veririz daha küçük dedim ama iyiki vermiş dedim sonra. Büyük rahatlık bana göre. Hemşireler bize de küçük önermiyoruz dediler hatta ben vermeyelim dedim sonra baktım cuk cuk emiyor alıştı gitti
gizemmeh4 polisanme benim bebeğim 2 aylık ağzından emzik d düşüyor emziği çok seviyor ama düşüyor acaba büyügunemi geçsem eczanede satılan standart emziki var şuan Philips mi alsam
Hry-ayhn26 Doğumdan sonra odada hemen vermedinde bazı bebekler tutmuyor çok denemek de öğürme kusma refleksini gelistiyo sonra memede de öğürme kusma yapıyor ek gıda döneminde de tutmuyosa zorlamayın bence benim oğlumda hiç tutmadı