Minikobaby Merhabalar elimde 100lu Molfix 5 numara 2 paket bez vardir. Kizima tuvalet egitimi verdigim icin elimde kaldi hic acilmadi. Uygun fiyata kargo ile gonderecegim. Cerkezkoy icinde iseniz elden teslim edebilirim.
beybimeybi Minikobaby ben internetten 1 hafta once 132 adetini 739 TL almisim. Kusura bakmayin ama Dolap/ Gardırops uygulamasindaki satıcılarin isi gibi olmus bu biraz. 2. El ürünü sifir fiyatında daha da fazlasına satmaya çalışıyorlar 😅
Minikobaby Ahsensmom_ 200 tane bezi yani 2 paket 100 lu molfix bezi 800 tl ye vermeyi dusunuyorum ama kargo karsiya ait olur
sekerbebek30 Minikobaby ben almak isterdim fakat yanlıs anlamazsanız piyasa asagı yukarı aynı. Şoka gelmiş 1 paket mavi molfix 100lü 400₺. Ben 2 paket alıp 800 ödedim. Biraz daha düşerseniz belki almak isteyen olur
Minikobaby sekerbebek30 sekerbebek30 evet ben knceden o fiyata almistim ama simdi ucuzlamis herhalde alicam diyen olursa 650 ye verebilirim
Minikobaby beybimeybi dogrudur acikcasi ben pek urun satmiyorum piyasa nasildir bilmiyorum kizim tuvalet egitimi verdigim icin elimde fazladan cikti. O yuzden isteyen olursa diye satisa koydum